16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

15 Nisan 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

15 Nisan Pazartesi gününden merhabalar! Günü devlet kademelerinde sağlık gerekçeleri sebebiyle koltuğu devretmek zorunda kalanları duyarak geçirebiliriz.

Memlekete gelen paraların ülkeyi çıkmaza sürükleyecek, hükümeti baskı altında hissettirecek bir şekilde kendini göstermeye başlaması söz konusu olabilir. Malta’da ise halk sağlığı, refahı, iş güvenliği, dini inançların dogmatikliği vasıtasıyla yeni başlangıçlar benimsenebilir.

Koç burçları günü e-devlette geçirmek durumunda kalabilirken Boğa burçları kardeşlerine annelik yapmak durumuna düşebilirler. İkizler burçları beklenmedik bir ödeme alabilirlerken Yengeç burçları bugün iş yerindeki yemekhanede ne yediyse akşam da evde onu yapmayı planlıyor. Aslan burçları ufak bir hastane ziyareti yapmak durumunda kalabilirken Başak burçları girişim planlarını yürürlüğe koymak için dernek araştırmasına düşebilir. Terazi burçları medeni durumlarında değişiklik yaşayabilirler, Akrep burçları ise vize başvurularına başvurmak için kolları sıvamış. Yay burçları emekli ikramiyelerini almak için yeniden banka değiştirmeyi planlarken Oğlak burçları eşinin mesaisi sebebiyle evin sorumluluğunu üstlenmek durumunda kalabilir. Kova burçları günü kargolarını teslim etmek için PTT’ye uğrayarak bitirebilirken Balık burçları ise artan kırtasiye masrafları yüzünden yaratıcı çözümler bulmaya çalışıyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz