15.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

11 Nisan 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

11 Nisan Perşembe gününden merhabalar! Dün yandık. Bugün küllerimizden doğma zamanı. Yıllarca süren doğum sancıları artık son buldu ve yeni düzen nihayet doğdu sevgili okuyucular. Bir sonraki yeniden doğuş vaktimize kadar keyifli bir dönem bizi bekliyor. Hepimizin hayrına olması niyetiyle.

Memlekette dünkü gündemlerin bugün de süregeleceğini söylemek mümkün. Bununla birlikte askeri konuların hayli fazla öne çıkacağını, Arap dünyası ile temasların artabileceğini de belirtebiliriz. Malta’da ise ülkenin görünen kimliğinin, yöneticilerinin değişeceği, yeni simalar görmeye başlayacağımız bir hava hakim.

Koç burçları günün beklenmedik olaylar haberini kazançlarındaki ani değişim üstünden, Boğa burçları ise fizyolojik olarak daha fazla kilo alamayacaklarını fark ederek öğrenecekler. İkizler burçları hırsızlık gibi tatsız olaylar deneyimleyebilir, kapıyı bacayı iyi kilitlesin. Yengeç burçları ise tüm sosyal çevresini değiştirebilecek bir taşınma hikayesi ile karşı karşıya gelebilir. Aslan burçları medeni durumlarının değişmesine ya da akademik unvanlarının farklılaşmasına hazır olsunlar. Başak burçları hiç akla hayale gelmedik yeni bir yabancı dil öğrenmeye niyetlenebilir, çadır kurmak gibi doğa ile başbaşa kalacağı deneyimlerin peşinden gidebilir. Terazi burçları umulmadık bir kredi çekme ihtiyacı hissedebilir ya da ufak tefek operasyonlar geçirmek zorunda kalabilirler. Akrep burçları kör kütük aşık oluyor demiş miydim? Yine diyeyim. Tabii bu kör kütük aşık olan sizin kendinize aşık sandığınız partneriniz de olabilir. Krizlere doymayan Akrepler sizi. Yay burçları safra taşı, apandisit, beklenmedik bir ishal hali, kusma hali, her türlü saçma sapan sağlık arızası ile baş başa kalabilirler. Oğlak burçları valla epey keyifli, zengin, olumlu hissediyorlar. Yıllardır hiç bu kadar mutlu olmamış olabilirler. Bir mülk alımları söz konusu olabilir. Kova burçları ev sahibi ile anlaşmada zorlanabilir, evi tadilata sokabilir ya da kentsel dönüşüm yüzünden taşınmak durumunda kalabilir, ailesinden hiç bilmediği bir miras konusu gündeme gelebilir. Balık burçları ise trafikte hayli dikkatli olmalı. Ayrıca kardeşleri, kuzenleri, komşuları üstünden “Aaa!” diyecekleri olaylar ile karşı karşıya kalabilir, biraz masraf edebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz