16.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

10 Nisan 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

10 Nisan Çarşamba gününden merhabalar! Gerek göç gerek evlilik gibi hayırlı ayrılıklar yüzünden anaların gözü yaşlı bugün. Önemli liderlerin koltuğu kaptıracaklarını duyabiliriz. Bir de özellikle deniz ve hava kazaları konuşabiliriz bugün.

Memleketten hayal kırıklığı ile neticelenebilecek beklenmedik stratejik değişiklikler görebiliriz. İdealize edilmiş fikirlerin kırılmasına, mantalitenin değişmesine olanak tanıyacak durumlar söz konusu olacağa benziyor. Özellikle meclis içinde fikir ayrılıkları ya da istifalar görülebilir. Malta’da doğal afet ve LGBT yatırımları amacıyla AB’den fon istenebilir. Tutulma etkisiyle beraber Malta’nın zorlu etkiler aldığını, bugün ve yarın nispeten sancılı geçebileceğini söyleyebiliriz.

Koç burçları günü hayli iştahlı hissederek geçirebilir, bilhassa kendini pek bilinmeyen gizli lezzetlerin arayışına adayabilir. Boğa burçları giyim tarzını gözden geçirmek isterken aldığı kilolar yüzünden kıyafetlerinin olmadığını düşünebilir. İkizler burçları güzelleşen havalara rağmen evde kalmayı tercih edeceği bir gün geçiriyor. Yengeç burçları yedik yedik doymadık burçlar arasında geldiği için su tüketimine dikkat etsin, zira açlık hissi ondan kaynaklanıyor. Aslan burçları popülarite arayışı içinde hissettiği bir gün geçirdiğinden özellikle vizyoner görüşleri üstünden övgü duymayı bekliyor. Başak burçları ise dini inançlara yönelik derin araştırmaların yoğunluğunu arttırabilir, hatta kitap yazmak için kolları sıvayabilir. Terazi burçları kredi kartlarının bugün ve yarın fazlasıyla havada uçtuğuna şahit olabilirken Akrep burçları ikili ilişkiler konusunda kör kütük aşık olacaklar demiştim, yine diyorum, kör kütük aşık olacaklar. Yay burçları yani angarya işin, sağlık koşturmalarının, evcil hayvan dertlerinin kitabını yazmak üzereler. Bezmiş olabilirler. Dertleri yarın da devam edecek, diyaframı doldurarak sebat etsinler. Oğlak burçları spekülatif piyasalardan yevmiyesini toplayan burçların başında geliyor ama tüm kazandıkları çocukların masraflarına gideceği için keyifsiz. Kova burçları gezdikleri yerde yedikleri şeyler yüzünden mideyi bozabilirler. Balık burçları ise yemek kursuna yazılma ile ciddi düşünüyor şu sıralar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz