18.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 11, 2024
spot_img
spot_img

1 Mart 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

1 Mart Cuma gününden merhabalar! Bugün epey sakat bir gün. Kaza, bela, kırık, çıkık, isyan, devrim, doğal afet… Kimilerinize malum edilecektir çünkü hissiyatlar, sezgiler, hatta kalpten edilen dualar için kanallar açık. Valla duyarsanız, sezerseniz söyleyin bak. Tatlı bir günde değiliz ne yazık ki.

Memlekette bugün piyasalar hayli hareketli olacağa benziyor ancak astroloji yön tayin etmeyeceğinden yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin. Malta’da ise deniz ve koyların hijyeni, uyuşturucu ve anestezi gibi maddelerin kullanımı hakkında haberler işitebiliriz.

Koç burçları cüzdanlara, dijital hesaplarına, çek defterlerine (hâlâ kaldıysa tabii) sahip çıksın, üzülmesinler. Boğa burçları eşleri ile arayı açabilir, temkinli cümleler kursunlar. İkizler burçları yüklendikleri angaryalar yüzünden hastalanmaya çok müsaitler. Yengeç burçları yine antenleri açmış his, sezgi, telkin ve varsa topluyorlar. Gururlandıkları bu özellikleri başlarını ağrıtabilir. Aslan burçları yer değişiklerine hazır olsun. Başak burçları attığı imzalara dikkat etsin, zira tadını kaçırabilir. Terazi burçlar beklenmeyen gelir kayıplarıyla karşı karşıya gelebilir. Akrep burçları fiziksel görünüşlerinde radikal bir değişim yapabilirler. Yay burçları bugün “Sen de mi Brütüs?” diyecekleri bir deneyim yaşayabilirler. Oğlak burçları tüm kalkınma planlarını rafa kaldırıp acil durum protokolü uygulamaya geçecek. Kova burçları kariyerde beklenmedik değişikliklere hazırlıklı olsunlar. Balık burçları tüm dualarının duyulduğu gündeler, beddualarının da.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz