12.9 C
Malta
Cuma, Nisan 19, 2024
spot_img
spot_img

Hep birlikte haykıracağız; PELİN KAYA İÇİN ADALET! 

Elif Ören / 26 Ocak 2023

18 Ocak 2023 tarihinde Pelin Kaya çok acı bir şekilde aramızdan koparıldı. Türk ve Maltalı herkes derin bir üzüntü içerisinde. Ailenin acısı tarifsiz, yüreklere ateş düştü… 

Korkunç bir kişi, suç makinesi, uyuşturucu bağımlısı, kabadayı, alkolik, gözü dönmüş bir cani aldı onu aramızdan. Bakın güzel insanlar, ortada çok feci bir hadise var. Ortada kasıtlı işlenmiş bir cinayet var! 

Dünyalar güzeli genç bir kadın, en güzel yaşlarında, üstelik doğum gününde; kim bilir ne kadar heyecanlı, mutlu ve umutluydu… Alçak biri, zerrece pişmanlık duymadan kopardı o güzeli hayattan. 

Kalbi olan herkese bir ömür yetecek hüzün var burada!  

Bu tarifsiz acıların içinde bir de asparagas haberler okuyoruz bu hadiseyle ilgili. Düşünülmesini, merak edilmesini elbette anlıyorum fakat düpedüz uydurulan şeyler var! Ortaya aslı astarı olmayan laflar atarak duyarlı olunmuyor, iyilik de yapılmıyor! 

Doğru olmayan haberleri toplayıp bir bir burada yazdım. 

Öncelikle birbirlerini kesinlikle tanımıyorlardı! 

Biricik Pelin Kaya, arkadaşının evinden çıkmıştı ve kendi evine gidiyordu. O ruh hastası, müptezel herif sırf canı öyle istedi diye, bile isteye, göz göre Pelin’in canına kast etti. 

Pelin KFC’de oturmuyordu! 

Melek Pelin, evine gidiyordu ve piskopat ona çarparken tam olarak petrol ofisinin kaldırımının üzerindeydi. 

O ruh hastası herif Fransız asıllı değil, bir Maltalı! 

Evet, Fransa’da doğmuş. Annesinin adına bakılırsa annesi Fransız olabilir. Babası Maltalı, herif Malta’da okumuş, Malta’da büyümüş. İlkokul arkadaşlarına kadar, kimlik numarasına kadar biliyorum. Keşke Fransa’da kalsaymış o mikrop! 

Adam akıl hastanesinde kalıyormuş! 

Hayır. Tutuklu yargılanmak üzere cezaevinde! İnşallah da bir hücrede güneş görmeden acılar içinde geberip gider. 

İlk duruşmada avukatının talebi bu yöndeydi, muhtemelen de buradan yürüyecekler. Fakat sormazlar mı adama, sormazlar mı yargıya, devlete? Bu herif bunca suçu işlerken, sabıka dosyası kabarıkken aklıselimdi de, şimdi mi delirdi? Bir can gidene kadar neredeydiniz? Bu herif safi kötü! Pür kötü! Şeytana şapka çıkarır öyle bir kötü! 

Ve son fotoğrafı diye paylaşılan, 3 arkadaşının daha olduğu o fotoğraf. 

2 yıl önce Türkiye’de çekilmiş bir fotoğraf, Malta’daki son gününe ait bir fotoğrafmış gibi yayımlandı. Bu da doğru değil. En son ATV’nin yayınladığı video var. Maalesef onu kaybetmeden önceki son görüntüleri o… 

Güzel insanlar, lütfen söylediğimize dikkat edelim ve hatta duyduğumuza da! Pelin’in davası artık hepimizin davası! Onu biz savunacağız ve onu biz yaşatacağız! Üzgünüz, kırgınız, mutsuzuz, şoktayız. Ama yılmayacağız! Pelin için, adalet için yılmadan mücadele edeceğiz. Her yerde. Sosyal medyada, sosyal ortamlarda ve mahkeme salonlarında. Eğer birazcık içiniz sızladıysa yüreğinize kor, gönlünüze hüzün düşmüş demektir. Buradan dönüş yok! Hep birlikte haykıracağız; PELİN KAYA İÇİN ADALET! 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz